Hírek
Árak, akciók
Kapcsolat

 


Mi az a Power Plate?

Történet

Tudományos
publikációk

Tanúsítványok, díjak

Kik használják?

Alkalmazások

Videók

Linkek

 

 


Alkalmazások

 

Fitnesz és Szépség

Fogyás! Formáld magad!

A legújabb tanulmányok kimutatták,hogy a Power Plate tréning 57%-os javulást kínál a hagyományos diéta és testmozgással szemben.
 

 

 

 

 


Tökéletes alak!

A mai világban sohasem látott hangsúlyt kap a szépségre és a formás test elérésére való törekvés. Harc az ideális méretekért, az állandó fogyókúra, hiábavaló próbálkozásnak tűnnek az „álomalak” eléréséhez..A Power Plate tökéletes edzőpartner, hogy egy lépést tegyen álmai felé.Hetente 2-3x30 perc rövid időn belül látványos eredményeket hoz, mely hozzásegít, hogy fittnek, aktívnak és szépnek érezhesse magát.
A Power Plate gép használata segít növelni a vérkeringést a dus oxigéntartalmú vér áramlását,ezáltal csökkenti a méreganyagokat a szervezetben és megakadályozza a narancsbőr kialakulását.


Egészség és Welness

Relaxáció

Jóval több, mint egy edzőgép! A Power Plate a teljes test masszázsát és pihentetését nyújtja egyszerre. Passzívan mozgatja a test összes izomcsoportját, azonnal javítja a keringést, csökkentve a fájdalmakat.
 


Javult keringés

A vibráció által létrejött természetes izom összehúzódás serkentik a vérkeringést ezáltal a gyorsabb lesz a tiszta oxigén szállítása a szövetekhez. A véráramlás növeli a vér szállítási mennyiségét ezzel együtt az alábbi anyagok szállítási sebességét: Oxigén/Széndioxid, Vitalitás komponensek (mikro tápanyagok), Energizáló komponensek(makro tápanyagok), Származékok és hulladékok (tejsav)
 

 


Erős csontok

Edzen úgy mint egy űrhajós! Ahogy idősödünk szervezetünkben ugyan az játszódik le mint az űrhajósoknál nulla gravitáció térben csontsűrűségünk csökken izmaink sorvadnak, öregszünk. Az orosz astronauták először használták a vibrációt rehabilitációjukra ,tapasztalatikat tudjuk használni a hétköznapi emberek tornáihoz. A Power Plate az izomerő, az egyensúly és a vérkeringés megnövelésére alkalmas, a csontok ásványanyag sűrűségére hat, elősegíti a testsúly csökkenést. Olvassa el a tanulmányt…(link a csontritkulás tanulmányról)