Hírek
Árak, akciók
Kapcsolat

 


Mi az a Power Plate?

Történet

Tudományos
publikációk

Tanúsítványok, díjak

Kik használják?

Alkalmazások

Videók

Linkek

 

 


Tanúsítványok, díjak


Power Plate, mint elismert orvostechnikai eszköz

Valamennyi Power Plate gép megfelelt az ISO 13485 minősítés szigorú követelményeinek, amely alapfeltétele a gyógyászati eszközökre vonatkozó gyártási engedélynek.

Ennek értelmében 2005 óta, az egész testes edzés kategóriájában a Power Plate a II. kategóriás gyógyászati termékekre vonatkozó engedéllyel rendelkezik.

Az orvostechnikai eszköz tanúsításnak köszönhetően orvosok, gyógytornászok alkalmazhatják a vibrációs tréninget, mint egy szélesebb körű kezelési módot, mely hozzájárul az elesések megelőzéséhez, izomerő és energia növeléshez, fájdalomcsillapításhoz, csontok ásványi anyag sűrűségének növeléséhez, valamint a öregedéssel járó a csontok ásványi anyag sűrűség csökkenésének megelőzéséhez, vérkeringéshez, a szív és érrendszeri funkciók fokozásához, rugalmasság és mozgékonyság növeléséhez, páciensek általános közérzetének, fittségének, és mindennapi életfunkciójuknak növeléséhez.Power Plate - Cool Brand kitűntetés

A világ egyik legjobb márkájának választották a 2011/2012-es évben a Power Plate-t Londonban. A kitűntetést 10.000 különböző márka közül érdemelte ki a Power Plate olyan kritériumok alapján, mint stílus, innováció, eredetiség, egyediség, de szempont volt az is, mennyire autentikus az adott márka, és mennyire vonzó.


Body Life Award

2010-ben a Power Plate elnyerte a Body Life kitűntetést, melyet 500 németországi, valamint ausztriai fitnesz stúdió közül választottak ki az úgynevezett „stand alone”
kategóriában.


Power Plate, a lejobb "anti-aging" eszköz

A Fitness Tribune vezető kereskedelmi magazin által a Power Plate elnyerte 2005-ben az év eszköze díjat az öregedés gátlás területén.


Power Plate a legjobb fitneszgép és szépségápolási eszköz

A német Wellness szövetség 2004-ben szigorú kritériumai alapján a legjobb fitneszgép és szépségápolási terméknek minősítette a Power Plate-et. A díjazás során az alábbi
szempontokat vették figyelembe: Termékminőség, Wellness területén betöltött funkciók és hatékonyság, Hatékony képzési rendszer a vásárlók számára, Szállítási és garanciális
feltételek biztosítása


Power Plate az év szépségápolási terméke

2003-ban a Párizsban tartott, nemzetközi szépség kiállításon a Power Plate fitneszgépet, az év szépségápolási termékének választották.
 Power Plate az év fitneszgépe

A világhírű, nemzetközi Fitnesz-vásáron, a FIBO-n, 2002-ben a TÜV Rheinland az év Innovációs terméke díjjal tüntette ki a Power Plate-et.