Hírek
Árak, akciók
Kapcsolat

 


Mi az a Power Plate?

Történet

Tudományos
publikációk

Tanúsítványok, díjak

Kik használják?

Alkalmazások

Videók

Linkek

 

 


 

 

Kik használják?


 


Rubint Réka


"Megtaláltam az edzőmet! A Power Plate gyors, hatékony erőedzés! Futásom után szívesen edzem vele, mert rövid idő alatt olyan komplett programot kínál, amely 3 kisgyermek mellett is biztosítja számomra, hogy hatékonyan tornázhassak és megőrizzem formámat – új dimenzió az edzésben!"
 

Dukai Regina

"Megosztok most Veled egy igazi modell titkot: a Power Plate edzés abszolút a leggyorsabb és legkönnyebb út a nagyszerű alakhoz, és emellett csökkenti a cellulitot és a bőr is szebb lesz tőle. Mi másra van még szükség?"
 

Debreczeni Zita

"A barátaim áradoztak a Power Plate®-ről,most már tudom,hogy miért. Ez egy nagyszerű találmány,amely garantálja a kényelmes és időhatékony testedzést."
 

Szulák Andrea

"Munkám során fontos, hogy mindig a legjobb formát hozzam. Nagyon sűrű az időbeosztásom, és sokszor nehéz bezsúfolni az edzést. A Power Plate-tel viszont gyorsan át tudom mozgatni az egész testemet. Annyira gyors és könnyű! Az eredmények pedig láthatóak és érezhetőek."
 
Zimány Linda

"Számomra nagyon fontos, hogy karbantartsam a testem, hiszen munkám során a legjobb formámat kell hoznom. Korábban rendszeresen futottam, de mióta Power Plate edzésekre járok néha kihagyom ezeket az alkalmakat. Annyira a szerelmese lettem a gépnek hogy ki is viszek egyet a barátomhoz Moszkvába!"
 
Csomor Csilla

"Golfozás során a játékosok akár 6-8 kilométert is gyalogolnak, ennek ellenére nem egy zsírégető sportág, cardiot is kell mellette csinálni. Az elmúlt egy évben a Power Plate vibrációs tréninget részesítem előnyben. Fontos hogy a könnyű edzéseken kellemesen elfáradok és teljes átmozgatást kapjak! Az alapgyakorlatok mellett dinamikus mozgással is kombinálom edzésem, mely felviszi pulzusomat."
 
Pataki Zita

"Vannak akik kritizálják a külsőmet, de ezzel kapcsolatban is magabiztos vagyok, minden tőlem telhetőt megteszek magamért. Az egészségem érdekében próbálok még többet sportolni, és megfelelő formába hozni a testemet: jógázom, a Power Plate-en edzek heti háromszor, futok, masszázsra járok és igyekszem minél többet pihenni."
 
Courteney Cox

"A Power Plate drasztikusan megváltoztatta a tornáimat. Tudom, hogy a testem minden egyes izma dolgozik, méghozzá úgy, ahogyan azt más hagyományos edzéssel nem lehet elérni. Végtelen a felhasználása. Imádom ezt a gépet!"
 
Hilary Swank

"A Power Plate-ben azt szeretem, hogy otthonomban és nagyon rövid idő alatt mozgatom át az egész testemet. Hihetetlen, hogy mennyire célzottan edzhető egy adott izomcsoport és hogy közben egyre flexibilisebb leszek. Egyszerűen jó érzés."
 
Clint Eastwood

"A Power Plate gyors, hatékony erőedzés. Golfmeccsek előtt szívesen edzek vele, mert ellazít és flexibilissé válok tőle. Ezen a piacon sok dolog feltűnik, majd leköszön, de a Power Plate gép marad. Vele gyorsan és hatékonyan tudjuk megőrizni formánkat."
 
Rafael Nadal

"A pályán kívüli edzés ugyanolyan fontos számomra, mint a pályás. A Power Plate géppel gyorsabb a pályán kívüli felkészülés és a jótékony hatás maximális."
 
Serena Williams

"A pályán kívüli edzés ugyanolyan fontos számomra, mint a teniszpályás tréning. A Power Plate géppel képes vagyok meggyorsítani a pályán kívüli edzést és maximalizálni a jótékony hatásokat."